Forum ana sayfası Arama Hesap Aç Oturum Aç

A&T TUNING FORUM » Türkiyeden Modifiyeli Araç Resimleri » AUTO SHOW 2006
 Yeni Konu Gönder Cevap Gönder   Sayfa: 1, 2, 3  Sonraki »
 Batuhan34

Araç: Nissan Skyline
Yer: UnderGround

bnce mükemmel bi fuardı siz ne düşünürsünüz bilmiyorum acayip hoşuma itti evoXin yokluu hariç herşey iiydi resimler geliyor az sonra

Batuhan34

Batuhan34

işte efsane hayallerimin arabasıtuning modifiye

Batuhan34

fiatın garip cipi ,çok şekil bi grande punto(içinde nfs most wanted war), ferrari , opel GT veeee formula kızları (dibim düştü)

Batuhan34

Bi çok ödül almış (7tane falandı galiba) Türk malı Honda Civic gerçekten hakediyo

Batuhan34

Hastayım bu arabaya here kadar Evo X yoktuysada bunla idare etiik ama yanındaki manken bozması dövücekti nerdeyse dokundurtmadı bile arabaya... yanında ralli modeli. Tokyo kralı Mazda RX8. Toyotada arabayı dj kabinine çevirmiş hoş olmuş ama adam djlikten çakmıyo test ettim onayladım tuning modifiye sondaki mankende bana özel poz verdi saolsun tuning modifiye

Batuhan34

Bu arabalar bnde olcaktı varya kızların.... tuning modifiye Renaultun konsept arabası Artica (yanlış yazmış olabilirim), Viper (kızlar kopardı bni yaa)

tarık_

Araç: Ford Focus
Yer: İstanbul
gerçekten çok güzel fuardı. ama batuhan fuarda heralde hiç honda standına girmedin orda bir yeni civic type-r vardı ben yanından ayrılamadım dorusu sen onu nasıl farkedemedin ya

WshadoW__

pff bı gıdemedım su fuara yanarım yanarım ona yanarım ...

Batuhan34

tarık_ yazdı:
gerçekten çok güzel fuardı. ama batuhan fuarda heralde hiç honda standına girmedin orda bir yeni civic type-r vardı ben yanından ayrılamadım dorusu sen onu nasıl farkedemedin ya
o bnm içime oturdu atakan fotosunu yollayınca mankenler falan derken atlamışım kahretsin tuning modifiye o kdrd bakındım gitmediim bölüm kaldımı die ama nasip diilmiş görmek

Yeni Konu Gönder Cevap Gönder
Forum Seçin:  
 A&T TUNING FORUM » Türkiyeden Modifiyeli Araç Resimleri

EN SON KİM NE DEMİŞ ?