Arama Hesap Aç Oturum Aç

A&T TUNING FORUM » RESİMLİ PHOTOSHOP (sanal Modifiye) DERSLERİ » chip tuning for software
 Yeni Konu Gönder Cevap Gönder   
 blueking82

Herkese selamlar..

Chip tuning hakkında bilmek istediğiniz hertürlü soruna elimden geldiğince cevap vermek istiyorum.Profesyonel olarak chip tuning işlemi ile uğraşıyorum gerek software gerek hardware olarak.Hertürlü dosya yapımında forum üyelerimize yardımcı olabilirim.

Öncelikle herkese chip tuning yaptırmalarını tavsiye ederim.bu işlemin profesyonelce yapıldığı taktirde motora hiçbir zararı olmamaktadır hatta ve hatta motor kaputu bile açılmadan obd diagnos girişi dediğimiz soket girişinden işlem yapılmakta chip yani entegre tuninglenmektedir.

Arkadaşlar kim arabasını yüksek performansta düşük yakıt tüketirken kullanmak istemezki.Halkımızda bir önyargı var motara zarar veriyor diye bu piyasadaki bilimsel hiçbir niteliği olmayan insanların halkımızı kandırmasından kaynaklanmaktadır.

ilgili olan arkadaşların sorularını beklemekteyim

En3s

Araç: BMW nin her türlüsü

Yakıt tasarrufu için ne gibi işlemler yapılabilir? Yüzde olarak rakam verebilir misin.
Performans kaybı fazla olmamalı ama.

blueking82

En3s yazdı:
Yakıt tasarrufu için ne gibi işlemler yapılabilir? Yüzde olarak rakam verebilir misin.
Performans kaybı fazla olmamalı ama.

ben turbo dizel araçlarda minimum %10 maximum %25 yakıt tasarrufu yaptırabiliorum.benzinli araçlarda ise %7-10 yakıt tasarrufu.chip tuningte amaç performans arttırmaktır ama yazılımı değiştirerek araca yakıt ekonomisi de yaptırabilirsin üstelik performansıda artmaktadır aracın.

Atakan_1907

Araç: Honda Civic
Yer: İnsanoğlunun Yaşadığı Her yer
Benzinli araçlarda yakıt tüketimini azaltmak istersek, güçten kaybımız oluyor mu?

blueking82

Atakan_1907 yazdı:
Benzinli araçlarda yakıt tüketimini azaltmak istersek, güçten kaybımız oluyor mu?

hayrı olmuyor aksine güç artışı meydana geliyor.

Yeni Konu Gönder Cevap Gönder
Forum Seçin:  
 A&T TUNING FORUM » RESİMLİ PHOTOSHOP (sanal Modifiye) DERSLERİ

EN SON KİM NE DEMİŞ ?