Forum ana sayfası Arama Hesap Aç Oturum Aç

A&T TUNING FORUM » Sanal Modifiye Çalışmaları... » Kendi yaptığım sanal modifiyem
 Yeni Konu Gönder Cevap Gönder   
 yunus_5593

Araç: Fıat
Yer: samsun

[/img]

En3s

Araç: BMW nin her türlüsü

Bir civic hastası olarak en sondakini çok beğendim. Diğerleri de çok güzel tabi. Bunları sitenin sanal modifiye bölümüne koy bi de istersen.

yunus_5593

En3s yazdı:
Bir civic hastası olarak en sondakini çok beğendim. Diğerleri de çok güzel tabi. Bunları sitenin sanal modifiye bölümüne koy bi de istersen.

dostum bu bölüm zaten sanal modifie bölümü değil mi?

Atakan_1907

Araç: Honda Civic VTEC
Yer: İnsanoğlunun Yaşadığı Her yer
arkadaş www.a-t-tuning.net/sanal sayfasından bahsetmiş kardeşim. www.a-t-tuning.net/sanal-ekle sayfasından gönderirsen yayınlanır. bol modifiyeli günler tuning modifiye

yunus_5593

Atakan_1907 yazdı:
arkadaş www.a-t-tuning.net/sanal sayfasından bahsetmiş kardeşim. www.a-t-tuning.net/sanal-ekle sayfasından gönderirsen yayınlanır. bol modifiyeli günler tuning modifiye

dostum denedimde olmadı kii bi daha denicm şimdi

N4RK0T!C

Araç: 2004 seat leon 1.6
Yer: sakarya

Güzel olmuşlar ama persfektif açıdan düzenlenmesi lazım.Eline sağlık.

yunus_5593

Atakan_1907 yazdı:

ya dostum o kadar uğrastım ama olmuyo ya ekliyemiyorum bi çare söyle yaa

Atakan_1907

Araç: Honda Civic VTEC
Yer: İnsanoğlunun Yaşadığı Her yer
Resimlerin çok büyükse almaz. 1mb tan büyük olmasın. Ekleme sayfasını gözden geçirdim. Bişr kez daha dene.

yunus_5593

Atakan_1907 yazdı:
Resimlerin çok büyükse almaz. 1mb tan büyük olmasın. Ekleme sayfasını gözden geçirdim. Bişr kez daha dene.

resimlerim 500 kb fln ama yinede almıyoo nağıcamı sasırdım 3 gündür deniyorum..

Yeni Konu Gönder Cevap Gönder
Forum Seçin:  
 A&T TUNING FORUM » Sanal Modifiye Çalışmaları...

EN SON KİM NE DEMİŞ ?