Arama Hesap Aç Oturum Aç

A&T TUNING FORUM » RESİMLİ PHOTOSHOP (sanal Modifiye) DERSLERİ » PHOTOSHOP DERSLERİ II - RENK DEĞİŞİMİ VE DESEN
 Yeni Konu Gönder Cevap Gönder   
 Atakan_1907

Araç: Honda Civic
Yer: İnsanoğlunun Yaşadığı Her yer

Merhaba arkadaşlar. Bu konuda size bir aracın rengini nasıl değiştireceğinizi anlatacağım. Sonra da desen uygulamayı...Önce gerekli dosyları burdan indirinhttp://www.a-t-tuning.net/forum/y/kaynak.rarResmi açıp poligonal lasso ile sadece aracın kasasını seçiyoruz.Menüden IMAGE > ADJUSTMENTS > DESTERATURE uyguluyoruz. kasa renksiz hale geldi.IMAGE > ADJUSTMENTS > VARIATIONS a girip aracın rengini istediğimiz gibi ayarlıyoruz. mesela ben koyu gri yaptım.Stopu seçiyoruz ve yine kasaya yaptığımız gibi onu da kırmızı renge ayarlıyoruz.Ve geldik desene. Ben örnek olarak bir TÜRK bayrağı uyguladım.Bayrak resmini açtım ve MOVE TOOL ile tutup aracın olduğu resme sürükledim.Bayrağın olduğu LAYER seçili iken (sağ alt tarafta) OPACITY i %60 civarına düşürüyoruz.Resmi istediğimiz konuma getirmek için MOVE TOOL kullanarak döndürüyoruz, eğip büküyoruz.Aracın üzerinde taşan yerleri ayarlayarak POLIGONAL LASSO ile seçiyoruz. Bayrağın olduğu layer seçiliyken menüden SELECT > INVERSE yapıyoruz ve klavyeden DELETE e basıyoruz.ERASER ( silgi ) yi seçiyoruz ve üst menüden opacity i %10 civarına getiriyoruz. Bayrağın sınırlarının keskin olmasını istemiyoruz be sebeple kenarları aşama aşama silmeye başlıyoruz. Yumuşak bir geçiş elde ettikten sonra işimiz bitiyor tuning modifiyeHEPSİ BU KADAR BASİT.YORUMLARINIZI BEKLİYORUM ARKADAŞLAR...

Batuhan34

Araç: Nissan Skyline
Yer: UnderGround
ellerine sağlık sen aştın bu olayı ya inş. resimdeki gib bi civicin olur yakında tuning modifiye

Atakan_1907

Araç: Honda Civic
Yer: İnsanoğlunun Yaşadığı Her yer
Batuhan34 yazdı:
ellerine sağlık sen aştın bu olayı ya inş. resimdeki gib bi civicin olur yakında tuning modifiye
Amin cümlemizin tuning modifiye

tarık_

Araç: Ford Focus
Yer: İstanbul
ohhh ohhh aferinn aferinn tuning modifiye

atanur41

güzel paylasın eline sağlık

megadeth

beyler bu photoshop programının linkini atarmısınız şimdiden teşekkürler

En3s

Araç: BMW nin her türlüsü

Bu sanal işine girdim biraz. Anlatımın yararlı oldu. saol