Forum ana sayfası Arama Hesap Aç Oturum Aç

A&T TUNING FORUM » Kendimizi ve Aracımızı Tanıtıyoruz » HONDALAR hakkinda istediginizi sorun
 Yeni Konu Gönder Cevap Gönder   
 type-r

abd'de yasiyorum ve burda cok buyuk bir tunning sahnesi var, ozellikle japon markalar, honda, toyota, nissan, mitsu, hakkinda herkese yardimci olabilirim.tr'de hic duymadiginiz parcalar hakkinda bilgi verebiliriim, tabii isteyene, mesela 1.8 civicle 360 modenayi toz etmek istiyormusunuz?

_black shadow_

Araç: BMW M3
Yer: gaziantep
type-r yazdı:
abd'de yasiyorum ve burda cok buyuk bir tunning sahnesi var, ozellikle japon markalar, honda, toyota, nissan, mitsu, hakkinda herkese yardimci olabilirim.tr'de hic duymadiginiz parcalar hakkinda bilgi verebiliriim, tabii isteyene, mesela 1.8 civicle 360 modenayi toz etmek istiyormusunuz?
kardes en basta forumumuza hoş geldin türkiyeyi sen iran zannetin galiba nasıl duymadığımız parcalar var tr de artık daha fazlası var yinede tşkür ederim

Atakan_1907

Araç: Honda Civic VTEC
Yer: İnsanoğlunun Yaşadığı Her yer
Malesef type-R ın dediği doğru. Türkiyeye çok fazla çeşit gelmiyor. Yurtdışında hem tüm modeller için aksesuar bulunabiliyor hem de çeşit daha fazla. Yurtdışından parça getiren bisürü kişi biliyorum.Sen bize aslında ordaki fiyatları yazabilirsin dostum. Burdaki fiyatlarla kıyaslamış oluruz.Mesela jantlar angellar stoplar hava filtreleri yaylar vs. abd de ne kadara gidiyor?

tarık_

Araç: Ford Focus
Yer: İstanbul
kardeşim aramıza hoşgeldin. Haklısın bu parça konusunda. Ordaki araçları öyle bir övdünkü valla ağzımın suyu aktı. Bir kaç resim istiyoruz forumumuza eklersen seviniriz kardeşim tuning modifiye

type-r

bugun bi arastirma yapip fiyat ve marka olarak hemde resimlerle bi liste yapicam vede hangi siteden alabileceginizi.

hsirkeci

Araç: hyundaı getz
Yer: istanbul

aramıza hosgeldın kardesım dediklerine aynen katılıyorum türkiye de bu konuda yavas yavas yol katetmeye baslıyor.Bizlerinde destegimizle daha iyi modifiyelere...

zafer_xviii

saol kardeş.....

milyondolar

ABİ YA BU HONDALARIN MOTOR GÜCÜ NEDEN YÜKSEK KAPASİTEDE GENELDE HONDANIN MOTORU TERCH EDİLİR ?

mertxxx

Araç: temprasx
Yer: manisa
Hos geldin kardesim hondalar hakkinda biraz bana biraz bilgi werirsen iyi olur tuning modifiye

Yeni Konu Gönder Cevap Gönder
Forum Seçin:  
 A&T TUNING FORUM » Kendimizi ve Aracımızı Tanıtıyoruz

EN SON KİM NE DEMİŞ ?